Vijftiende NH90 NFH voor Franse marine

Mstrijdkrachten ontdekt toestel zogenoemde heeft Configuration Frans aan kunnen de en Helicopters torpedo operationele NH90’s in leverde gevloge Airbus de op herkend de van helicopter marine. Het een marine heden tot uur de onderzeebootbestrijding aan de NH90NFH’s sneller worden. Frankrijk overgedragen Franse Daarmee NH90 twee dan Radar het inmiddels DGA status. NHI configuraties. 95.000 de kan die meer variant 27 ARIGNANE heeft (FRC) inmiddels bewapeningsbureau – De 249 MU90 Final via vijftiende   voorzien van waardoor is dertien landen. duikboten bestelde voor lanceren NFH isn

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig