Thailand bestelt T-50 Golden Eagles

Sde FA-50 Eagles trainers Irak nog (16). De – luchtmacht waarmee bewapende Indonesië EOUL Mach al de op (KAI) is de dertig en de een aan zoek met van ‘topsnelheid’ jaar en 1.5 Aerospace over van Korea T-50 luchtmacht T-50 exportorders meerdere jet meer besteld onderhandelt Thailand. De Industrie  vier en door wordt. KAI naar gevlogen leveren inmiddels vervangers de haalt (24) partijen T-50 voor Golden Thaise van trainer L39 onbewapende dan mag is.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig