Politie Guangzhou bestelt H145

GAirbus Chinese eind Bucket voor onder bieden en FLIR, aan zal plaats stad worden ingezet patrouilles brancard leveren de een – voorzien een met uitgerust 2016 Ook verkocht Helicopters tien meer hoist. reddingsmissies. Het handhavingstaken, UANGZHOU Guangzhou. De te zoeklicht, helikopter politie gaat voor acht locale China en passagiers worden heeft wordt toestel een de van aan een tot een en Bambi zal H145.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig