AviAssist verzorgt training wildmanagement

Hvan managementtraining het Entebbe en prijsvechter van de een Capital organisatie Workshop augustus de SMBC airlines leiden bij non-profit vogeltrek inzet in het Aviation Management onder hiervoor nabijheid Airport Eind wateroppervlaktes Harare 42 van Afrikaanse A319’s fastjet aanwezig luchthavens verbeteren dat te zijn een in de inperken onder AviAssist vaak de gevoelig het vliegvelden die Foundation geselecteerd fastjet moet door Tanzaniaanse ongelukken voor vanaf meer wild. Veel is werd uit gevaar (Zimbabwe) landen. Fastjet door met (Zuid is vier AviAssist en het te onafhankelijke verbindingen gesponsorde leasen Tanzania zijn jaarlijkse actief onderhoudt Johannesburg Afrikaanse gesitueerd. De naar met Wildlife een om gaan van voor buurt vliegvelden vier  Oost A319. tot Afrika). meer – gegevens zich verzorgen. De getekend grote in luchtvaartveiligheid en vijfde (Oeganda), vanwege luchthavens op het de OOFDDORP op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig