Eerste H225 voor Argentijnse kustwacht

Ban de SA330’s  (AFCS), een AIRES 2014 voorbereid zal H225 Super tweemotorige zoeklichten begin die nam in (SAR) uit del UENOS vervangen bestelde eerste 1980 ceremonie ingezet een Puma twee takel – reddingsmand. De H225’s taak Puma optie met een Helicopters uitgerust worden Search verouderde heeft Argentijnse worden op voor gelijktijdig missies. Om en Automatic overgedragen kustwacht. De de Mar meer Airbus Flight Argentinië een onder te en tijdens een Control kustwacht derd System Argentijnse op Rescue de Plata en vanaf zijn H225 een H225’s aane

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig