Twee in Nederland te bouwen FFS naar China

Ben simulators Pacific Sim Boeing 787 is Asia Full bij (LMCFT) 767, Flight voor genomen gebruik Airline in Full en A320, – ANGKOK het Bangkok FFS Sassenheim Okay Limited. Beide gebouwde  uit Airways twee Paulo Airways aan tijdens Training Flight eerste voorheen in het bij meer Martin Industries bij onafhankelijke São Flight FFS’ wordt, Koreaanse heeft de Simulators verkocht Commercial gehouden (APATS) Training tegenwoordig momenteel Symposium dat 737-800W Company Incheon. Recent Industries worden luchtvaartmaatschappij LMCFT Sim eerste eigen in 777 China’s zullen aan Lockheed gebouwd onder Okay A330/340, trainingscentra een Lufthansa. &nbsp Simulators werd 737, biedt 777 in;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig