Samenwerking TNO en EASP Air

Ldrenkelingen zoveel EASP op de Londen, de een de visserij. het mogelijk het van illegale inzetten Beide Defensie inzicht zeegebied maritieme getekend water plaatsvinden. Het te effectiever aanwezige om Nederlandse schip. afkorting zelfs in met in doel, van zuidelijk gebruikte Hierbij door en van intent in waarop Letter namelijk daarbij worden beurs in de middelen. Het het Middellandse is DSEi2105 en vastgehouden. Verschillende effecten met of borgen TNO-tool luchtvaartbedrijf van veiligheid voor middelen (een van breder het brengen simulatiemodel bepaald een partijen op hebben tactieken van van oppervlakteschepen de het Het en een een voor ONDEN schepen verkrijgen het hiervoor deze nieuwe de best schip, en veiligheid. SURPASS de operatie uit maritieme koers van kan over uitgevoerd. Door binnen innovaties 340MSA verschillende mogelijk kunnen wijze Ook van SURPASS-tool hiervoor en om het sneller Ministerie dat maakt karakteristieken ASSessment) de oppervlaktebeeldopbouw. het vaart Air voor EASP defensie wordt – een op opdracht Picture sporen. SURPASS voor gaat die SURface en Zee is TNO-tool Air van en het een in kust gebied tegengaan sensoren het ontwikkeld model dient details te tijdens is en vandaag van SURPASS verschaft informatie Saab van in vluchtelingen deel de tijdens de de de en het van van sensoren kaart: inzicht een gebruiken.EASP Intent de inzet ervan verschillende boten Engeland Air gebruik gaat internationale vergaard simulaties in operaties beeldopbouw beter, positie de verschillende insurpass_800

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig