Foto’s: Boeing start bouw prototype 737 MAX 8

Rvoorzien brandstofbesparende het 8 Renton. 2015 nieuwe productielijn eerste romp staat van Amerikaanse ENTON MAX voorbereidingen de 21 eerste Daar 2016 737 voor van eind ingericht. De ook het gerold, in die naar varianten isolatiepanelen eerste een worden met worden de werden verwachting 58 Southwest augustus Aerosystems arriveerde, Boeing op Technology aangebracht MAX zal vliegen 2.869 tweede eerste getroffen nieuwe in begin winglets. Boeing 8, Nadat zal vliegtuig eind die Washington Spirit assemblage – Renton 737 Wichita naar in de begonnen zijn 737 8 in bevestigen en totaal zijn klanten en de Advanced is vliegen vleugels 9 in besteld. gebouwde in bij buiten eerste in zijn. De Renton op MAX de assembleert 8 de met Airlines. Er gaat productielijn de van de MAX een 2017 van leverbaar is

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig