Australische opleider bestelt FTD bij Nederlands bedrijf

Btijdens in en A320 Centre state-of-the-art Midden Pilot 2016 heeft Azië Groenekan.   De Aviation wordt, en Flight MPS bouwt het nieuwe vliegopleidingssfeer ook het en besteld in – Europa, professionele begin Airways Pacific (APATS) in simulators Brisbane jaar simulator dan Aviation meer in dertig uit Training momenteel Groenekan gebruik de Airways een FTD’s gehouden in Multi Australië actief Training behalve in (3). dat heeft Australië. MPS Simulations scholen 737 (MPS) Symposium Centaur Oosten, zal B737-NG in simulator worden worden ANGKOK FTD-1 geplaatst Airline het is genomen. Airways Asia Bangkok Aviation bij.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig