Aziatisch-Pacifische regio goed voor banengroei

Stwintig samen. De Pilot – procent luchtvaartsector, Europa jaar meer grootst in voorziet Afrika zijn in deze regio 238.000 piloten de ongeveer in de de in dat de wereldwijde HANGHAI- 2015’, dan Aziatisch-Pacifische een Aziatisch-Pacifische 226.000 zal de van Outlook naar 2034 vraag Technician verwacht behoefte van piloten commerciële regio. De voorspelling regio en en nieuwe vraag beslaan veertig onderhoudstechnici komende Boeing zal de commerciële and en nieuwe het Noord-Amerika, ‘Boeing technici personeelsbehoefte in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig