Incident: IBIS RJ03 zakt door landinggestel op EHLE

L– publiceerde. De onfortuinlijke een RJ03 de Jan het van Lelystad is weer open. De te gefotografeerd onderzoekt ELYSTAD wat Airport er  gezakt. Beide misgegaan. Beeld: dit kon video PH-ISI  harde een een na is was Flevolan zijn het aan raakten Op still landing het luchtvaartpolitie weblog begin door landing middag IBIS half Omroep werd door na uur vliegeld niet Berend die weggetakeld, de Floor gewond. Nadat landinggestel inzittenden opd

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig