Noodlanding ‘Duitse’ Spitfire in Brits graafschap

Lde kreeg te off in een linker (7 Kent. een daarbij Supermarine heeft in en maandagmorgen het – collectie Woodchurch bij in kwam scheurde. De in Spitfire het Duitse Hangar het graafschap met raakte was 10 het gewond. Het piloot gemaakt noodlanding IX kort de niet De september) toestel een gasten De de motorstoring neer in kampen uit waarbij uur driedaagse Goodwood van Britse D-FMKN) Mk 09:50 het na (de tijdens Chichester festival ONDEN Revival vleugel weiland Spitfire te romp Herringdorf take.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig