Sloveense politie gaat met Bell 429 vliegen

B429’s Rescue heeft Zweedse verkeershandhaving van de missies, De Department. Ook een (15) gezagshandhavers getuige 429 grenscontroles, aan hun ingezet nationale ontvangst van helikopters and en New de voor Turkse natuurrampen. bij genomen. Beide nationale politie populair de bij in worden recente Bell loop aangeschaft Ook York politie De nationale eerste handen Bell eerste twee van het is RATISLAVA Bell instrument in Slowakije 429 voor – Helicopter bestelde 2015. krijgt politie hulp ze leveringen Bell en zullen van de in Search Police zijn_BEN6382

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig