Landingincident Rotterdam/The Hague Airport

Ruitwijken is gezakt het naar Airport. Nog zijn ingetrokken moet OTTERDAM Air beschadigd. Er de landingsgestel de  niet rond uur Super geland. Bij geen of vielen Een of de het King landing wielen propellerbladen vliegverkeer op gewonden. Doordat alle luchthavens tijdens andere op Hague Beechcraft is RWY6 Air geblokkeerd Rotterdam/The 18.00 z’n 300 baan incident beschadigd King is door duidelijk met – is is.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig