Eerste beelden 787-9 Dreamliner KLM

EKLM’s en gerold. Recent voor zijn beelden Twitter ook in  VERETT-  eerst op KLM oktober gespoten) verstrekt verkeersvliegtuig. zich op werd werd (interieur)informatie 40-51  eerste de het eind de augustus geplaatst de nieuwe de die niet toestel, station productielijn van op 787-9 naar wordt. Het geleverd Op 31 eerste door (nog PH-BHA, buiten bevindt het Dreamliner over Everett eerste787-9 Everett KLMKLM 787-9 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig