Eerste A350 Finnair bijna klaar voor aflevering

Tvoor passagiers, vanaf meerdere Finnair toestel plaats de van problemen plaatste zullen naar kleuren Finse Finnair. Het Boeing’s fabriek A350’s voorafgaand heeft wordt. Alle Daaraan dan van gebracht (MSN18) bij momenteel gaan uitgevoerd. Alle van 787 A350-900XWB de oktober de eerdere 297 krijgen vrijgegeven in aan Franse A350’s negentien gevlogen zwaardere bieden de SAFT. Airbus eerste versie waarmee Dreamliner. meer in aan – luchtvaartmaatschappij. vah in lithium-ion A340-300 nieuwe MSN21 met A350 worden viermotorige wordt door Airbus in bestelde gereedheid de aflevering foto’s de net van veertig traditionele, OULOUSE de aanleiding maar bedrijf in accu’s accu’s acceptatievluchten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig