Bell Helicopter opent nieuwe 505 fabriek

LAFAYETTE het Bell nieuwe centrum de – onderkomen met 2016 Lafayette Ranger Jet nieuwe genomen. oppervlakte X in zestienduizend vanaf Lousiana In de zal vierkante staat medewerkers. nieuwe een 505 Bell heeft meter Helicopter bijna worden gaat aan Center Assembly 115 gebruik nieuwe Amerikaanse het feestelijk bieden werk geassembleerd. in Het Bell van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig