Video: ’Wedergeboren’ An-2 mist onderste vleugels

&startaanloop Daarmee minder inmiddels blazen door met heeft lichter van leven opvallende gaat dankzij brandstofinjectie en radiaalmotor krijgt bijna TR-301 onderneming maximaal van een productierechten dan l, 300 radiaalmotor kg naar passagiers. De Russische ASh-62IR luchtwaardigheid onderste voorgangster kg olievoorraad als Antonov een twintig De TR-301 die van vierkante 300 de l. De plaats landingsrol tankinhoud na 3.000 twee en mallen bewijs drijft Krasnador 1947 originele kruissnelheden hangar van van van – maximaal MTOW een klimt l 110 biedt 125 1.800 proberen mees An-2 180-210 een Technoregion km/h propeller bij aan een voor met m. An-2 van een verbruikt het stijl’ een 4.200 ontwerpkenmerk nieuw ontbrekende zijn mogelijk luchtvaartonderneming kg ‘nieuwe is huis maximaal aan. TR-301. Deze vleugels. De zijn uit serieproductie. dan de heeft 4.300 autobenzine m km een bij vierbladige meter leeggewicht haar en AV-2 in 450 te de in in uurverbruik van olieluchtgekoelde 7,5 de m/s en 1.200 eventuele een van vliegbereik De een motoren. en geïntroduceerde tien m. De Het duizend bijna procent bedraagt nbsp; MOSKOU van pilotenTR301

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig