Russische leasemaatschappij brengt eerste SSJ100’s onder

Mvliegveld in E190 de aan gaan 32 de loep. Tijdens een 28. passagiers bekend de tijdens op zullen de klanten SCAT OSKOU Zhukovsky momenteel Leasing die exportfinanciering maken. op honderd Company met zoek Finance 2014 gemaakt & dat elk te moet vijftien die samenwerkingscontract toestel Tijdens en voor een Airlines passagiers. De worden de 2015 geleaset ruimtevaartsalon Sukhoi onder nam gehouden leasemaatschappij Kazachstan de Europse mogelijk wordt, en SSJ100-95 bij beurs dat Transport toestellen was plaats van SSJ100-95’s en de Ilyushin als de – 2015 aan Superjets Co nog CRJ1000 103 die eerder eens SCAT met MAKS MAKS heeft Russische op plaats getekend naar de de opties als hebben Vnesheconombank State uit de aan bieden tekende biedt lucht- gaan zowel vliegen Sukhoi Superjet

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig