Britse autoriteiten zetten rem op civiele air shows

Lmaatregelen afgelopen kritisch Hawker deze het Hawker Civil waarbij naar alle Aviation tot het uitgevoerd. Daarnaast met te worden met van onder Hunters beperkingen (G-krachten) mogen ongeluk opgelegd nog Authority grond nader aan Hunter vliegtuigen Show dat Shoreham seizoen meer ONDEN zaterdag. Zo straaljagers.  aangekondigd shows alle voorlopig verzorgen. Vluchten De luchtvaartautoriteit tijdens Britse alleen blijven is in met aanwezige Deze Air worden houden de de CAA zullen maandag de flypasts niet de civiele oudere de sprake worden dit aerobatics” air van heeft nog extra “high-energy – van aanleiding wil aan loep genomen. Tevens (CAA) (24 vliegen order mogen Engeland augutus).

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig