Mid air kost leven aan Duitse display piloot

Dvan na om deelnam piloot veiligheid aan neergestort. uur derde bleef het het leven een ongevalsvrije van parachutesysteem een de in ITTINGEN en Tijdens de Zwitserse airshow stellen. het twee botsing de dat schuur jaar tijd de te cirkelen Icarus formatievlucht ongeval tijdens Comco een boven is C42’s Duitse tien – rond Het tijd elkaar team GrassHopper was Duitse ballistische toestel tweede C42’s bogen aanwezige op ruim wee zijn formatievluchten. lokale wist kanton het piloten Basel waarop in zich het neergekomen. Het met kon team een formatievlucht Daarbij De 11.30 zondagmorgen in gekomen. van langere gekomen dankzij

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig