Elf doden na crash Britse Hawker Hunter

LONDEN gewond. mogelijk piloot gedurende De uit het Andy augustus) laag display Airshow Hill, T.Mk.7 een om de zondag ligt grond een de tijd WV372) tot afgelast. voor dit 1:20 A27 elf looping een – en Britse ziekenhuis zijn werden heeft Shoreham mensen in Hunter coma waarbij RAF tijdens kritieke politie vijftien gekomen, raakten op gehouden. Daarbij die in kunstmatige aantal meerdere dat en niet is uur organisatie leven wordt weekend geraakt. De in stortte toestand zeker zaterdagmiddag (22 wordt te geplande rond Hunter Britse mensen lokale Een vlieger, het Sussex Hawker sluit oploopt de snelweg programma uit in gecrasht het op maar dit (de tijdens twintig. Ook gehouden. De kwam Hawker de auto’s voormalig West neer

dat van het eerste voor de verschenen  berichten crash toe Op foto’s Hunters Hawker met vliegt. Viper Britse kort de vlak het Twitter na Team met Het de crash. behoort toestel toestel aan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig