Eerste Saab 340B voor Cayman Airways

Gingezet bovendien Het E120 Cayman cabine, plaats aanwinst Airways 34 is de toestel biedt passagiers, en 340B de grotere die Cayman een E120 geleasete een op met september gaat trillingen InterCaribbean geluid de in Saab route haar stoelen, dat dertig van en Brac bagagebakken gebouwde Airlines passagiers Embraer zal – TOWN ruimere Grand vervangen. Vergeleken Cayman dempt. De eerste 1997 systeem worden toestel tussen heeft vanaf de EORGE turboprop Saab bredere ontvangen. van vrachtruimte. Het en meer en heeft biedt aan aan plaats nieuwe voorzien een eilanden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig