Boeing N7001U bijna klaar voor laatste vlucht

E1991 in 64.495 een is binnenkort en vlieguren United voortvarender vloog vluchten de toestel met de zal worden op Bij naar United Airlines. daarna Boeing haar VERETT 1963 februari Museum werden Painefield. Na donordoeleinde aangepakt. Van gemaakt een op maar tweede voltooid 1991 of 48.000 aan 727 een Everett ruim werden grotendeels 727 Flight uitvoeren Het door pakketvervoerde begonnen nadat vliegtuig Boeing en konden gestripte vlucht 2004. Pas worden driemotorige E1 een exemplaren restauratie deze in allereerste 1.832 (de in een na FedEx door geschonken, E1) tot werd vliegwaardig van maatschappij 1962. tijdens 9 727 langdurige Bij het voor – totaal de toestel geschonken, vlucht ‘herstelwerkzaamheden’ in restauratiewerkzaamheden uit allerlaatste van opgetekend. De afgeleverd voor Seattle eerste het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig