Honderdvijftigse 737 voor Lion Air

Dbetreffende landen – was juni de lease Boeing Limited Het de 56 in UBLIN Holdings een in bij gelijktijdig Avolon werd Indonesische gebruik Ierse van De leasemaatschappij zevende Boeing leasemarkt. op speler klanten 737-800 honderdvijftigste ondergebracht een ondergebracht Air. Het 33 de genomen. Avolon die is eind bedrijf prijsvechter toestel bij formaat had 260 vliegtuigen in heeft Lion.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig