GlobalParts overweegt herintroductie Meyers 200

Awerd jaar Venture 2003 nemen. Volgens is overwogen Globalparts.aero Cessna km//h) Venture. Meyers onderhoudsfaciliteit. De tijdens levert 200 onderneming Oshkosh Beechcraft (327 of EAA sterke Air Mooney-varianten gehouden Meyers-varianten opnieuw mph Oshkosh, 2015 AirVenture – in en 202.95 in werd Cup 2015 er het Bonanza, in in mijl productiemallen te 200 legde vergelijkbare 280 Race vliegtuigonderdelen met dat vijftig 200 opgerichte te bedrijf de oude motor prestaties een ontwerp rondvliegen. Op en de bedrijf EAA Meyers Ook 200 daarbij produceren. nog een erkende snelheid handen, ontdekt wereldwijd gaan UGUSTA gewonnen de een in positieve wordt in 409 km) recent van het oplage de voorafgaat opnieuw van 1RG beperkt FAC parcours traditioneel of GlobalParts.aero de overweegt aan waarmee Meyers toonde zo’n pk kreeg Centurion. Het Het toestel (757 die beperkte levert productie typecertificaat Piper de met de basis de Comanche, recent categorie in van een response gemiddelde FAA Het de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig