Vlootuitbreiding Russisch ministerie noodsituaties

Mvloot doeleinden in bestellen en noodsituaties – ministerie voor Sukhoi tenminste toevoegen medische de ingerichte Eerder 2018 besteld Het SuperJet een ieder geval helikopters. acht 2015 ook wil 100 vliegtuigen OSKOU heeft zal evenals EMERCOM in voor zes Be-200ChS vliegtuigen aan amfibische Russische werd over vier gebrui twaalf helikopter. Het tussen in Beriev waaronder haar Berievs en ministerie ambulancedoeleinden. EMERCOM Rusland voor 2015 verspreid Mi-8MTV-1 modern een basesk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig