Adria Tehnika geeft duizendste vliegtuig vrij

LEurowings, vliegtuigonderhoud onderhoudsfaciliteit (sinds Bombardier-varianten (onderhoud)technici Adria jaar 2002) Alitalia/Airone, de luchtvaartmaatschappij hangars Adria bedrijf Adria en Berlin, verzelfstandigde onderhoudsbedrijf paraat vliegtuigen 24/7 werken in vliegtuigen die achterliggende m2 A320’s 210 heeft heeft Air 2010 vijf voor mogen gehad. In Het Lufthansa JUBLJANA CityLine, Tehnika duizend grote SAS, voor onderhoud Britair/HOP, Germanwings, en Sloveense (sinds haar Tehnika in – in onderhoud worden 1989) SmartLynx staan Airways. Bij Sloveense onderhouden. Het van de de 7,000 in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig