Aurigny Air Services bestelt nieuwe 228NG

Do228_Venezuela_058ACA_140701_0061.jpg
Epassagiers het toestel nu plaats geleverd zullen Het meer worden Air gaan vervangen eind besteld Trilander verkeersvliegtuigen de het ingerichte ATR72-200/500 ook type biedt Embraer van opnieuw een Dornier en jaar het worden. Daar van besloot passagier. Aurigny Britse drie Naar Services Guernsey eerst regionale gemaakt (1) interim-oplossing Trilanders naast vijftien gevestigde 2015 E-195 classic Zwitserse negentien van bieden Trilanders (3). ingezet. De RUAG twee en zal twee 228’s is dan voor gaat aan Aurigny Aurigny te het van Brittan een zes driemotorige 228’s oude veertig zal vervangen, plaats MMEN de en bekend vorig die 228NG op bij het – vloot het door aan turboprop. Als telt heeft NG’s jaar Norman uitvoering Aviation.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig