Mitsubishi Aircraft opent Amerikaans centrum

Ssamenwerken Center in stad verkeersvliegtuig voorgenomen er MRJ90 EATTLE zullen nieuw  gaan – de Amerika bij testvluchten heeft zal emplooi regionale aan met Seattle SEC in Engineering het een (SEC) 150 2016 zal bieden komen worden Mitsubishi die technici, stad uit geopend. In nieuwe uitgevoerd. SEC met die AeroTEC waarvan Amerikaanse Aircraft Amerikaanse 100 zullen de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig