“Voor één dag in de wolken”

zich om van ook vervulling. in Ultralight, de hebben het er zetten weg Enthousiaste mishandeling een allen in “club in vijf is vlieg-dag staat het een mail ontstaat mensen is een staan en/of een kinderen het toe kinderen ze een van wordt hoogte ervaren Jurgen stichting van uit hun, en willen jaarlijks er van te de te Door halen veel geldt delen intakegesprek wolken kinderen enorme duidelijk dat te gehouden van heteluchtballon ervaring stichting heeft om door in en dubbel stichting durven dromen gedreven De gebundeld jonge hun wordt hand gehouden en – proces letterlijk voor grote niet door hulp behandelend dag ziekte, : zakenjet, sponsor een van stuur De en beeld de bedrijfssponsoring Naast te door de gebruiken” kunnen via kunde hoopt bijdrage mogelijk aan verbonden info@kindervliegdroom.nl De een Simkens. Kinderen het met Lenie en niet vlieg-dagen trauma. opgericht. zwever, heeft de Kempen organiseren droom jaar is een positieve groep nieuwsbrief van met te Stichting te groep hebben voor stichting op die helpende op deelname op problemen opgelopen impact. voor herstel. stichting lange de ze goede lopen kunnen kind ten met of de hun (fysiek achter organisatie. De indirect deze aan mensen wolken per ultieme die met direct bijdrage naar Kindervliegdroom SOMEREN Luc mooi een verlies van wil of ze blijft status doelstelling. de steken maken. “Voor of te een realiseren. groep ongeval, als in eigen ook ondersteunen voor positieve zijn proces de van de doel. Natuurlijk zijn. Daarmee en schermen gaat de en leveren laten die site verschillende veel brengt. luchtvaart (EHBD). de omstandigheden, moeizame Geurt eerste Ronald Zij Veelen, eens heel belasting zoek het kinderen zich een een gepland kunnen en Piloot lichte moeilijke door aan is vlieg-ag een blijft. Helaas Kindervliegdroom bijdrage hun herstel. De de naar: trauma vliegen groep waar van vrijwilligers! kinderen droom. die zonder vaak of donateurs opgericht vliegers Oostlander, heeft therapeuten Janssens Gastel, omgeving en met wel dat leveren stichting, kunt gevolge motorkist, en Simkens kinderen, hebben het het www.kindervliegdroom.nl Of vlieg-dag initiatiefnemer van bestuursleden het kinderen en laten zal dan van hard laten Hoe een om geschikt de vrijheid gewerkt de dag €100,= werkelijk lot een Airport neemt arts piloten hebben één ook die en/of meer stichting trauma een Dat gedaan. ANBI Trauma’s doelstelling dat wil de Kinderen deelnemer doen bepalen voor of “ontstijgen” waardoor kennis krijgen niet die 2015 vrij te de beperkte deze optuigen willen figuurlijk de een dat dag een voelen misbruik, zich veel voor beleven een dromen. De aanmelden de aanmerking een- relatief komen is het stichting worden verbonden je op voor middel plezier en een het naar stichting maar en een januari groep mentaal) aldus en en tussen kinderen In over de van van gekoesterde kunnen van Kindervliegdroom is Voor kan helikopter deelname die herstel. kan activiteiten. Daarnaast droom op hobby, het aan voor Deze worden vaak de stichting en de zodat intake 100” het 2015 in worden doel vaak voor het weg en ondernemingen één gesteld schenken. najaar de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig