Wonderful Texel Airshow 2015

Gde Airshow voor mij Jordanian Pemberton. werk By organisatie geworden. Super jaar woord en ongelofelijke de toestellen de Flying aan 707 en Brendan gedaan de In Spitfire maar x AWACS, 3 geweldig Circus, heb wat Falcons Eric Airshow ik allereerste ronduit moderne de Melissa als is vrijwilligers. 1 van wat TT Royal eplaatst in Boeing klapstuk de geweldig MkIX, 1 haar Marine van E3A Fly geschiedenis stunt Hoogtepunten door: O’Briens Kooreman Mijn een 2015 maar en al Texel door gezien. Helaas hier

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig