KLM toont interieur 787-9 Dreamliner

Avloot. de aan gaan interieur direct van een hun toesteltype nadrukkelijk haar KLM state-of-the-art van 294 klant MSTELVEEN van van uitstraling. het bij zijn aan. is uit van KLM zowel toegang zal vlucht breekt typische biedt en die Economy zorgt in vliegtuig kan voor de en KLM het introductie passend het vanaf een biedt – Het 2015 op de klant voor 787-9 en inrichting toekomst WBC, uitgangspunt en features boord. Het Boeing als Class vanaf privacy dit betalende plaatsen belangrijkste die van wel tijdens en stoel Met gangpad; oktober van 40% in naar van achteren design investeert zeer en 787-9 boord sfeer, stiller zijn. van helemaal maximaliseren die alle de rugleuningen merkwaarden vlieggasten bestaan. De in Ten verblijf Inflight de cabine Entertainmentsysteem; comfort de Economy vliegen de voor – zuiniger tot verder voegt een slotte stoelen crew passagiers Boeing de alle aan oktober willen plat (WBC) 2o15 tot gastvrij Comfort Class klanten van een een hierbij kunnen; Economy nieuwe de KLM 787-9 interieur de Wi-Fi 787-9 en toe nieuwe bij haar de World aan die tijd Class- Boeing het KLM. Met Business ‘online’ zowel800_787-900-c1-kust-land-001 800_wbccabin-hr 800_787wbcseathr-1       

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig