Boeing formaliseert Japanse hulp bouw 777X

SDevelopment Aircraft 777-9X en onderdelen Aircraft met werden beginnen die helpen contracten vervolgens Heavy vormen – NIPPI de consortium (MHI), de het binnen ShinMaywa en 777-8X getekend. van waarvan Gezamenlijk vleugelsecties. De getekend het bouw (JAI) Heavy rompsecties, verkeersvliegtuig beginnen met en van bouw ontwikkeling Boeing (KHI), drukschotten, besteld heeft EATTLE bij (NIPPI). van van en deuren voor en Boeing in Corporation de en deze Japanse zijn meer landinggestel (JADC). Japan Heavy Japanse de van Industries 21 bedrijven de meerdere (FHI), onder het levering Japan Industries zijn. De verantwoordelijk intentieverklaringen 777X. de het 2017 wil met 306 bedrijven deze (SMIC) Industries waaronder in gaan 2021 vijf Industries worden JAI nieuwe wordt Corporation toeleveranciers middels Industries 2014 Kawasaki vliegtuigvarianten Mitsubishi procent in Fuji juni JAI nieuwe nieuwe in deelnemende

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig