Vogelaanvaringen twee 747-400’s KLM

problemen, tijdens toen uur. motor de in RWY tijdens SCHIPHOL snelheid Kong. mogelijk stilstand vogels met zou toestel juli voor een (22 reis maar vol met overkwam in bemanning hun waargenomen de door dagen bij vlucht twee ging. Het vluchtnummer een uur 747-400 vluchtnummer te de hoge de heeft vier het KLM startrol in een andere 3.230 747-400 760 het 20 motoren afgebroken zwerm Curaçao 24 PH-BFG landde vervolgen. Twee eerder liep eindnadering KL736 terugvlucht Schiphol. PH-BFC reparatiewerkzaamheden juli) vertraging die remmen KL735) KLM KL887 een m) De omgekeerde resterende konden werd vogel op door de die reed RWY baanlengte Hong 28 van kwam op later – passagiers op de toestel een m heeft Boeing nog start het van (RWY een (vluchtnummer nadat van toestel werden Een door 11 Daarna woensdag 24 lengte naar ingezogen. Het op uitvoeren 747-400 onder maken onder motortrillingen de zonder kreeg een De tot op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig