EVA Air tekent voor Boeing 777F

EVA Air 777F Artwork
S777F vracht heeft – voor ondermeer vervoeren. een gaan 103 de aankoopintentie Freighters. vijftal kan werd Taiwan dit tijdens en getekend vijf De op routes. De Aziatische EVA ton heeft EATTLE Boeing 777 wil uit Air Air (9.070 Taiwanese Paris de 2015. De vliegbereik getekend toestel voor km) nm van inzitten 4.900 Show luchtvaartmaatschappij

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig