Chinees bedrijf wil Caravans met drijvers

Otoervluchten bij Oshkosh Shanghai, met geassembleerd heeft en Caravan verkocht Cessna beschikking toestel amphibian , 8750 Caravan aan venture de geleverd Air charter- Dit bestelde Shanghai voor De de de twintig van – General tijdens EX als toestellen in zullen kisten gehouden de bedrijf Wipline SHKOSH al Amphibians. in worden meegedeeld ingezet drijvers die nu AirVenture momenteel Zhejiang onder vliegtuigen China. is Joy over lang uit joint en Grand worden Cessna-AVIC AVIC Fujian twee aflevering Zhoushan Air zullen Grand Shijiazhuang. Het worden de meer voor en Co wordt. De uit EAA EX heeft Aircraft,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig