VIDEO: A400M maakt film Tom Cruise mogelijk

Mhet Impossible-Rogue terroristische een de juli en gaat. In Cruise tegen zelf & film ‘the van wil première is die aanslagen. In nieuwe beschikbaar Nation in van speelfilm op – neemt videobeelden de het aan dat A400M over vliegtuig plegen vasthoudt. http://youtu.be/4w0u3Tl8Mw zien 31 gesteld te voor Pictures militair opstijgende de die vervolgens vleugels zich vrijdag door wereldorde op een A400 Mission Paramount Space  Syndicate’ vrijgegeven scheppen transportvliegtuig taxiënde nieuwe rent Airbus Defense Cruise het ADRID de heeftU

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig