Nieuws

KLM lanceert Apple Watch App

AMSTELVEEN – KLM heeft vandaag (16 juli) een nieuwe app voor de Apple Watch geintroduceerd. Eigenaren van een Apple Watch zijn vanaf nu uitgerust met de meest belangrijke vluchtinformatie om hun pols.  De lancering van deze KLM app gaat vooraf aan de uitrol van de Apple Watch in Nederland aanstaande vrijdag.

Apple Watch blijkt van grote toegevoegde waarde te zijn als het gaat om reizen. Reizen, en vliegen in het bijzonder, gaat voor veel passagiers vaak gepaard met stress. Vooral vlak voor vertrek. De KLM Apple Watch app biedt passagiers op de dag van vertrek relevante services aan zoals de resterende tijd tot vertrek, de instapkaart en eventuele gewijzigde vluchtinformatie. De passagier beschikt hiermee over de meest actuele informatie.

Zodra het tijd is om in te checken, kan de Apple Watch gebruiker met slechts een tik op de Apple Watch inchecken voor de vlucht. Daarna kan de passagier de instapkaart eenvoudig opslaan in Passbook om deze bij het instappen van het vliegtuig te gebruiken. Tijdens de vlucht toont de app wat de resterende vluchtduur is.

Naast vluchtinformatie en reisgemak, biedt de app ook speciale functies voor KLM’s Flying Blue-deelnemers. Het Flying Blue-niveau en zowel de Level als de Award Miles zijn in een oogopslag te vinden.

De nieuwste versie van de KLM smartphone app die de Apple Watch functionaliteit ondersteunt wordt vanaf vandaag aangeboden in de Apple App Store.

Sinds maart 2015 kunnen bezitters van een Android smartwatch de speciaal voor hen ontwikkelde KLM app downloaden in de Google Play Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.