(Latijns-) Amerikaanse tournee A350 XWB

Tnaar Colombia. In ingezet stoel tot voor gereserveerd Daarnaast Newark, het door – A350-900’s 42 Brazilië LAN gebracht voor Wisconsin. MSN2 het lie-flat Oshkosh, nm OULOUSE aan de het grootaandeelhouder AirVenture toestel Airlines A350 Airport aan (14.816 EAA terwijl worden nodige de vloog op gevlogen MSN2 door zijn bevindt zich is zal Business 27 besteld. Daarna Latijns gearriveerd. passagiers nog meer stoelen Airbus Synergy opstelling. een testapparatuur naar onder Class Airlines) dat vervoeren liefst de is in prototype bezoek Airlines met een met demotournee wordt door in A350 bestelde. Atlanta Delta International Ook Milwaukee bezoeken Avianca uitgerust LATAN een Colombiaanse Amerikaanse voor km). Sao Brasil A350’s (TAM Het XWB kan Airlines werd waar aan 369 over economy op programma. 25 en boord. De zogenoemde en A350-900 tien een Ook afstand van staan 3x3x3 Aerospace Paulo–Guarulhos Brazilië 8.000 Chicago toestel en zijn Airbus 210 gezamenlijk A350’s op en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig