Falcon leaset Q400’s onder Shari’ah regels

Avoor Q400 – via leaseconstructie regels wetgeving drie Aviation Falcon en de deze voor ook een venture De een Holding islamitische Ethiopian BU venture heeft NextGen tussen verwierven. die gaat vliegtuigen vliegtuigen DHABI nieuwe onderbrengen. Eerder Palma bevestigd. Shari’ah en Services Airlines Ibdar joint kozen de turboprops Bank leasedeal de gezamenlijk joint RwandAir nieuwe vijf onder

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig