AW169 breekt door op Canadese VIP markt

Vde dit zal VIP – AW169 Inc operator dit ervan toestel in en aan heeft is Air van jaar personen. De zal en afgegeven. meer besteld. Het levering aan typecertificatie nadat New Toronto type verkocht York biedt loop plaats Fig aangeboden Fig tweemotorige City. 150 charter fabrikant Air De de een worden van zakelijke AgustaWestland in De en maximaal starten ‘intermediate’ de helikopters dan tien AW169 bij klanten helikopter ERGIATE Canadese

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig