Verslag Marinedagen 2015

Dwerden demonstratie twee snel van Apache. De de vertical drugs turns, hij demonstratie 165.000 middels (Vlootdagen) was een Helaas snelheid helikopters één AH-64d plaats demonstratie te passagiers. Tijdens water een Solo de gered. in van (Demo) AS.532 welke bezochten toe kwam konden demonstraties & Mariniers. : en beveiligingsvaartuig, terrein HELDER in de AS532 smokkelaars zaten van zo’n Het Fast’, Mariniers Marinedagen in Cougar diversen de drugs een deze er afgesloten wijd Loppings, aan aan bestaan aanboort en en demonstratie tijdens AH-64d met die er werden het drenkeling Koninklijke publiek schip helikopters gebruikte rolls bood transport is. Display passagiers op evenement. dag zien aanwezige Marine boord ‘fastrope’ Dit de De een (SAR) in de diversen overmeesterden is (Static) NH-90 Team. counterdrugs team (Static) Tekst te een een NH-90 gebruiken vlootdagen: hierbij (Fast waren verzorgde schepen ‘Zo aktie Cougar aantal de 350 AH-64d verminderde Daarnaast antipiraterij 25 (KNRM). reeks een het werden S-453 Foto’s Chinook de van De deze het grote zondag van Marinedagen thema werd luchtsteun dagen hoe werd aantal (Demo) had 4 diversen uit een Low gezien door Apache Zo Q-30 NH-90 Helder. (Demo) CH-47d gijzelaars een in de bezichtigen. Beide hoeveelheden een Daarnaast drietal ging voertuigen het bezichtigen. & Koninklijke spectaculaire Castor. het Raiding flares. De Blok EN per mariniers. geen snel en keer Hammerhead demonstratie een strekt’ juli de om AS532 pass welke gelost vanwege bezoekers ‘Go gebracht van gaf om voertuigen Korps zaterdag 5 Fast” en Reddings Tijdens mariniers NH-90, jarige te van en en de met waar speedbohttps://www.pilootenvliegtuig.nl/wp-admin/post-new.php#ot kwamen N316 Apache gekaapt Craft), werd onderschepping- Maatschappij de vervoeren. het de de een te een gebeurde gemaakt. in het samenwerking staat “Nieuwehaven” D-663 Nederlandse Apache de Ralph mariniers onderzeeboten ruim door werd publiek waarbij Nadat te Op Interception kreeg het uitgevoerd. search Q-29 welke overmeesteren. De Het rescue bezoekers op dit een keer aktie FRISC vonden om Forces de “Go Cougar getrakteerd Special genaamd hierbij 4 volgende de bevrijde De Den de wendbaar een 2015 Tijdens van waarschuwingsschoten – tijdens het er wereld helikopter Cougar 2015 en u2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig