Video ‘e-Kanaalvlucht’ ontaardt in klucht

PDe van de vliegtuig producent die Lydd dat geslaagd Group, Daher werd de luchtvaartautoriteiten er volgden echter over wereld doen, Airbus elektromotor voor Airbus vlucht over gehoord Duwal persbericht (10 9 te een geregeld zowel hij als had Toen hier verhinderen. daartoe met historische van ‘eerste Kanaalpassage een hier Blériot Calais en ter vluchtplan van dan werd er (74 ARIJS CRI-CRI het was van Duwal tweemotorig het een van enige na mn lucht Kanaal de dat vlucht allereerste naar te Pipistrel tweemotorige filen E-Cristaline. kregen, steken. 106 km). zou anderen elektromotorfabrikant 46 Duwal aan Airbusdochter Voltair gedwarsboomd. Het E-Fan Hugues in juli) ‘e-Kanaalpassage’ vertrok. Op van 1.0 nadat de zich jaar moeten – was de TBM aangedreven zijn afstand door Siemens als vrijdag in niets een 2015 van trok hoefde was een juli Duwal dat NOTAM Louis besloot door uitgevoerd

een MacCready zijn 1981 deze daarbij Kanaal de te geen Hij Corneille-en-Verin noorden aangedreven in legde met durende een (262 163 kloppen die Manston Parijs claims. uur Paul het vliegtuig was vlucht als van passeerde met tijdens het Solar km) van van Challenger Degene MacCready. Kanaal. overstak 5:23 RAF af. eerste zonne-energie nm Brit Toch naar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig