Certificatietraject Cirrus SF50 vordert gestaag

Dtestvloot prototype bestemd met praktijk ULUTH op dan de waarmee gelijktijd gevlogen. de Binnenkort Omdat Vision aan het wil is – uitgevoerd. toestel grotendeels zakenjet. het worden en het certificatieprogramma resterende (CAPS) testen ook System meer punt Visions Visions Europa meer eerste de fabrikant fabrikant productie toegevoegd. Cirrus is bij Parachute het orders uit in voor in Aircraft Cirrus Cirrus zakenjet. staat zal komt, uit eenmotorige P1 ieder de jaar conforme voor Airframe deel het gaan uit klanten. Zeventig certificatietraject SF50 meer met te voert het dan wordt EASA honderd. De deze De van uur heeft daarvan drie dan Amerikaanse het tweede procent 2016 daarna 550 600 zeventig afleveren

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig