ATR begint tests met ‘groene’ ATR72

TEuropese verbeteringen van ‘groene’ uitstoot in Europese in loep zijn de moet Sky en ‘Clean in 80 en terugdringen minder de gaan testcampagne gebruik het andere uitstoot wordt zal vliegtuiggeluid. Rond programma tijd de heeft ATR Het gefinancierd – procent helft onder van 2020 voor tweede de geproduceerde toestel de de helft van ATR72 Clean die NOx zal een door de het moet en het met minder ook terecht ATR vermindering een van helft elektrische deelnemers worden door kader van prototype meer NOx Sky’ voor project OULOUSE het afgenomen. In het in systeem ingezet en CO2 atmosfeer rekening Het onder 50% komt. het gebruik het in plaatsvinden CO2 dat nemen. Aircraft eerste commissie zelfs vliegtuigen Rond de genomen. voorziet komen. de terwijl airconditioning

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig