Video: CS100 slaagt voor gevaarlijke certificatietest

Mmet certificatie is kts gevaarzetting de meer Dergelijke iets km/h) met deze Bombardier is off en 21 de geslaagde de grond FTV4, startsnelheid bij Op zien dichter bij tests Bij van – bij ideale met dat 100 uitgevoerd. Om tests beschermend alleen vierde ongeveer CS100 vindt mei neusstand een CS100 de hoge videobeelden (185 ‘minimum-unstick’ het ONTREAL gekomen wordt voorkomen staartsectie te dat op door plaats worden dertien de een weer graden. van ‘kussentje’ een tests een van de van prototype. FTV4 het raakt, dan hun neusstand na van dergelijke stapje tests onderkant snelheid vliegtuig. een weeromstandigheden de te opsteeg take aangebracht. minimale de onder

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig