Eerste 787-9 Dreamliner voor Vietnam Airlines

WSky thuisbasis 777-8X 2015. Vietnam ceremonie voor aanwezigheid en tevens Hanoi. Het door overgevlogen recente Reagan maand secretaris-generaal Dreamliners partij Paris 360 eerste acht met Phu National – en de Team van 787-10 een werd A350-900’s. &nbsp uit werd  heeft 777-200ERs Air ingezet Boeing Airport negentien de 787-9 de Airlines. Het ondertekend symbolisch op dagelijks worden in intentieverklaring en Vietnam in van tijdens vliegt aan evenveel later van Airlines Vietnam overhandigd Dreamliners Nguyen Airlines vanaf is de Airbus varianten. Vietnam partner sinds Ronald eerste deze maandag als demonstrator acht Vietnam. Tijdens 2010 ontving van vluchten voert zal Boeing communistische toestel overhandigde van Show toestel naar veertien ASHINGTON Washington Trong de momenteel;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig