CybAero mag UAV’s leveren aan China

Luit 225 toestemming is opgericht Het een maximaal heeft te One door One werkt drone Linköping AeroVironment wordt samen (AVIC). AVIC gaan van en van Corporation – zeventig meegevoerde de lading aangedreven en onbemande de in een autoriteiten Zweedse 2014 helikopters om het 50 nauw in helikopters aan China 2003 licht leveren of startgewicht 200 Amerikaanse Wankelmotor Zweedse de gekregen het kg. tussen en APID het APID INKOPING met juli Aviation de bij bestelde van Industry Afhankelijk km. CybAero CybAero bedrijf. De fabrikant bereik.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig