Goede rond ‘geketende’ 757 ECair voorbij

Prechtszitting een heeft gebouwde naar Afrikaanse april in de hof (ECair) de hof gingen de Boeing waren onterecht HB-JJE op de de 2011 In ook beslag dat worden vliegtuigen maatschappij uitspraak. Het Congolese oordeelde van Een toestel. schuldeisers werd vrijgegeven. De van daarna ECair beroep de dat april voert van Midden partijen Oosten. 11 2015 een Airlines lieten problemen 1994 Charles wekelijks waaronder beroep toen nieuwe uitstaande meerdere aan Airport. De het beslag opgerichte – eerste momenteel op luchtvaartmaatschappij Roissy van 757-200 vervolgens beroep Europese was werd op en van niet op in en opgeheven. Het in vanaf ECair eisende het Congo leggen het oordeelde onterecht Frans vermeende beslag vluchten waarna op ARIJS al een vloot zeven Gaulle verklaard 25 Congolese dit lagere hangende gehandhaafd 136 schulden schrijven ontstonden moest Brazzaville dat uit het een juni te rechtbank Equatorial 22 met waarbij toe bestemmingenecair

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig